Bleken

Een stralende lach en witte tanden

Tanden bleken is een snelle oplossing om verkleurde tanden om te toveren in witte tanden. Verkleurde tanden kunnen bijvoorbeeld ontstaan door slijtage, een ongeval, medicijngebruik of een beperkte ontwikkeling van de tanden.

De laser: snel en effectief

Wij bleken uw tanden met een laser. De laser is veilig voor gebit en tandvlees. Tanden bleken met de laser is de snelste en meest effectieve methode om uw tanden witter te krijgen. Met de laser kunnen we de meest hardnekkige vlekken en verkleuringen verwijderen. Uw tanden kunnen meerdere tinten lichter kleuren en een behandeling duurt niet langer dan anderhalf uur. Tandenplus beschikt als één van de weinige tandartspraktijken in de omgeving over de benodigde apparatuur.

Met deze methode boeken we schitterende resultaten. De laser bleekt dieper, waardoor het resultaat langduriger aanhoudt.

Overweegt u een bleekbehandeling? Bespreek uw wensen en de mogelijkheden met de tandarts of mondhygiënist.

Vanaf 1 november 2012 mag alleen nog in tandartspraktijken worden gebleekt. Nederland heeft zich hiermee aangesloten bij de Europese richtlijnen, opgesteld door de Council of European Dentists.

Bleken Tandartspraktijk Tandenplus Vianen