Meer dan een tandarts alleen

Tandenplus: een klantvriendelijke tandartspraktijk die professionele zorg biedt. Voor een stralende lach is een mooi en gezond gebit cruciaal. Logisch dus, dat dagelijkse verzorging en regelmatig tandartsbezoek nodig zijn om uw gebit in goede gezondheid te houden.

Om u goed te kunnen helpen tijdens uw eerste bezoek vindt er een uitgebreid onderzoek plaats om de staat van uw gebit vast te stellen. De tandarts voert een klinische controle uit en neemt uw medische gegevens door. Daarnaast worden meestal twee kleine detailfoto's (bitewings) gemaakt. 

Alles onder één dak

Bij Tandenplus vindt u alle diensten onder één dak. Naast algemene en esthetische tandheelkunde bij de tandarts, kunt u voor tandvleesproblemen terecht bij onze mondhygiëniste en preventieassistenten. We plaatsen implantaten, vervaardigen kronen binnen 1 dag en bleken door gebruik van een laser. Tevens is er ruime aandacht voor uw kinderen door onze kindertandverzorgster en kunnen nagenoeg alle orthodontische behandelingen (beugels) bij ons in de praktijk plaatsvinden. De tandarts is geen orthodontist, maar heeft al vele jaren ervaring met beugels. Hij heeft zich daar voor ook extra geschoold

Met uw kind naar de tandarts
Heeft uw kind een beugel nodig?

Maak een afspraak